Ungdomsbolig Horsens

Ungdomsboliger i Horsens tæt på centrum

Teknisk Kollegium tilbyder ungdomsboliger for studerende i Horsens lige ved siden af VIA University college. Der udlejes kun en ungdomsbolig ud til unge under uddannelse. Dette indebærer en uddannelse, hvor du kan få SU eller en elev- og praktikplads med løn. Her får du et fællesskab for unge under uddannelse. Det er altså et rigtig godt første skridt, når du skal flytte hjemmefra.

Hvorfor er en ungdomsbolig god for dig?

Er du en person der godt kan lide at være fælles med andre studerende, så vil du bo i et miljø, hvor dette i høj grad kan lade sig gøre. En ungdomsbolig mens du studere vil uden tvivl give dig nye bekendtskaber og måske endda være nogle du går på studie med. Der vil være en fælles forståelse for, at alle går på studie. Fester vil blive holdt når dette giver mening og du vil kunne finde ro, når det er midt i eksamens perioderne. En studie-ungdomsbolig kan være med til at give det sidste nyk opad i din studietid, så det bliver en rigtig fed tid sammen med andre der er samme sted i livet som dig.

Husk at ansøge om en ungdomsbolig i god tid, da der er venteliste. Du kan skrive dig på en venteliste hos Teknisk Kollegium, hvorefter du vil blive kontaktet, når der er en ledig  bolig til dig.

Ungdomsboliger i Horsens set oppefra

Tæt på centrum

Boligblokkene ligger kun 2 kilometer fra Horsens centrum og gågade.

Motionsrum

Tilhørende alle boliger, findes 2 veludstyret motionsrum til fri benyttelse.

Vask og tørretumbling

Moderne fælles vaskeri med automatisk sæbe og skyllemiddel doseringssystem.

Billige boliger

Alle boliger er billige og derfor perfekte til den studerende.

Vi har både værelser og lejligheder

Hos Teknisk Kollegium råder vi både over enkeltværelser, hvor du vil komme til at bo sammen med andre unge som dig selv, men også over helt almindelige lejligheder med op til 2½ værelse. Du kan en oversigt over alle boligerne på knappen nede under. Her kan du se et overblik, priserne samt en plantegning.

Fælles for alle boligerne, er at der er tilhørende motionsrum, moderne vaskerum, 2 kvm. depotrum, udendørs cykelpumpe, 100/100 mbit internet og fællesrum/stue man kan leje. Alt dette til utrolig studievenlige billige priser.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.