Studiebolig Horsens

Studieboliger i Horsens tæt på centrum

Kun 2 kilometer fra centrum af Horsens midtby, tilbyder Teknisk Kollegium din nye studiebolig. Vi er beliggende lige ved siden af VIA University College og de udlejes udelukkende ud til unge under uddannelse. Uddannelsen skal varer minimum 1 år og være SU berretiget. Her får du et fællesskab for unge under uddannelse. Det er altså et rigtig godt første skridt, når du skal flytte hjemmefra.

Hvorfor er en studiebolig god for dig?

Med en studiebolig i hjertet af Horsens får du et fællesskab ulig andre. Her bor du altså kun med ligesindede, der er i samme stadig af sit liv som dig. En studiebolig vil uden tvivl give dig nye bekendtskaber. Hvem ved, måske kommer du til at bo i nærheden af flere fra dit studie. Den fælles forståelse for, at alle er studerende er uundværlig, da fester kun vil blive holdt når det giver mening og du vil kunne finde den nødvendige ro, når du er midt i en eksamensperiode.

En studiebolig kan være med til at give det sidste nyk opad i din studietid, så det bliver en rigtig fed tid sammen med andre der er samme sted i livet som dig.

Husk at ansøge om en studiebolig i god tid, da der er venteliste. Du kan skrive dig på en venteliste hos Teknisk Kollegium, hvorefter du vil blive kontaktet, når der er en ledig bolig til dig.

Blokken i studieboligerne set udefra

Tæt på centrum

Boligblokkene ligger kun 2 kilometer fra Horsens centrum og gågade.

Motionsrum

Tilhørende alle boliger, findes 2 veludstyret motionsrum til fri benyttelse.

Vask og tørretumbling

Moderne fælles vaskeri med automatisk sæbe og skyllemiddel doseringssystem.

Billige boliger

Alle boliger er billige og derfor perfekte til den studerende.

Vi har både værelser og lejligheder

Hos Teknisk Kollegium råder vi både over enkeltværelser, hvor du vil komme til at bo sammen med andre unge som dig selv, men også over helt almindelige lejligheder med op til 2½ værelse. Du kan se en oversigt over alle boligerne på knappen nede under. Her kan du se et overblik over lejlighederne, priserne samt en plantegning. Alle de over 300 måder at bo på er fordelt på 7 blokke fra A-G. De er perfekte, hvad enten du er alene eller i er en hel familie. Studieboligerne er ikke møbleret, men du kan se på billederne, hvordan nogle af vores beboere har valgt at indrette sig.

Fælles for alle boligerne, er at der er utrolig mange faciliteter inkluderet:

  • Stort motionsrum
  • Moderne vaskerum
  • 2 kvm. depotrum
  • Udendørs cykelpumpe
  • 100/100 mbit fibia internet
  • fællesrum/stue man kan leje til fester eller lignende

Alt dette og meget mere til utrolig studievenlige billige priser.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.